Vakcollege Horeca en Ondernemen

Kiezen voor het Da Vinci College is kiezen voor een beroepsopleiding. Het Da Vinci College is de enige vmbo-school in de regio waar dat al kan vanaf leerjaar 1. Want wij werken in vakcolleges. Het vakcollege is de oplossing als een leerling geen zin heeft om de hele dag met enkel boeken voor zich in de schoolbanken te zitten. Veel praktijkopdrachten maken het lesprogramma uitdagend en afwisselend. En de leerling leert er zeker zoveel van.

Het Vakcollege Horeca en Ondernemen biedt de leeromgeving voor leerlingen die ‘iets’ willen gaan doen voor mensen. Niet in verzorgende zin, maar in dienstverlenende zin. Ze willen bijvoorbeeld later gaan werken op kantoor, in de horeca of in een winkel of als receptioniste, politieagent of sportinstructeur of vinden de wereld van de vrijetijdsbesteding en recreatie het einde.

In de opleiding van het vakcollege Horeca en Ondernemen werken het vmbo, mbo en bedrijven samen.

Diner in restaurant Da Vinci College

Wilt u graag een keer komen dineren in ons restaurant? Wij ontvangen u graag voor een 3 gangen diner. De data voor 2018-2019 zijn;

25 oktober

8 november

12 december (kerstdiner)

24 januari

7 februari

9 mei

23 mei

20 juni 

De aanvangstijd is 17.30 uur.

Het 3-gangen diner kost € 19,50 per persoon en dit is inclusief bier, wijn of fris en een afsluitend kopje koffie of thee.

Mogen wij u op één van deze data verwelkomen? Reserveer dan een plaatsje door te bellen met onze receptie op 0165 – 792100 of te mailen naar receptie@davincicollege.nl.

Wilt u svp eventuele allergieën vermelden zodat wij daar rekening mee kunnen houden.