Online open dag

Online open dag 2021

Op vrijdag 29 januari en zaterdag 30 januari organiseren we onze jaarlijkse Open Dag. Het liefst hadden wij jou en jouw ouder(s) natuurlijk willen ontvangen in onze mooie school, maar jammer genoeg mogen wij dit nu niet. Maar dat betekent niet dat je ons niet kan komen ontdekken! 

Uiterlijk vrijdag 29 januari lanceren wij onze ‘Open Dag’ op onze website. Via dit gedeelte op de website kun je de school komen ontdekken. Door middel van uitgebreide informatie, duidelijke illustraties en filmpjes waarin we kort en krachtig de mogelijkheden uitleggen, nemen wij je mee binnen onze school.

Op vrijdag 29 januari van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 30 januari van 10.00 tot 13.00 uur zijn er ook live chatmogelijkheden met docenten, pedagogische begeleiders, leerlingen, medewerkers vanuit begeleiding en zorg, de ouderraad en andere personeelsleden van onze school. Op dat moment kun je bij de verschillende sectoren, vakken en overige onderdelen met al je vragen terecht.

Maar er is nog meer, je kan thuis ook mee gaan doen met bepaalde lessen.

Twijfel niet en kom een kijkje nemen of klik hier en schrijf je in voor één van onze lessen bij onze digitale open dag 2021! Tot dan!

Klik hier voor informatie en om je in te schrijven voor de Doe-avonden op 1, 2 en 3 februari.  

Overgang groep 8 naar VO

De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is groot. Kinderen beginnen aan een nieuwe fase in hun leven. Ze stappen een nieuwe wereld in. De nieuwe school ligt verder van huis dan de basisschool, soms zelf in een andere plaats. Die ene meester of juf maakt plaats voor meerdere leraren. De klasgenootjes uit de buurt worden klasgenootjes uit de hele stad of zelfs de regio.

Het bijzondere aan het Da Vinci College is dat deze school ook de deuren opent naar de beroepsomgeving. In de vakcolleges van het vmbo en het praktijkonderwijs dompelen leerlingen zich direct onder in de wereld van de techniek, zorg en dienstverlening. Leerlingen hebben veel praktijkuren op school, maar gaan ook regelmatig op bezoek bij bedrijven of instellingen.

Overstappen van groep 8 naar het Da Vinci College betekent binnenstappen in twee nieuwe werelden: die van het voortgezet onderwijs en die van het beroep.

Neem eens een kijkje in de VO-gids

aanmelddagen 2 en 3 maart 2021

Op dinsdag 2 maart en woensdag 3 maart van 16.00 tot 19.30 uur heeft u de gelegenheid om uw zoon/dochter aan te melden voor de brugklas.

Vergeet hierbij niet om mee te nemen:

  • Een ingevuld aanmeldingsformulier
  • Het leerlingprofiel dat u van de basisschool ontvangt
  • Een paspoort of identiteitsbewijs
  • Indien van toepassing: andere voor het onderwijs relevante informatie

Graag tot ziens op 2 of 3 maart.