Online open dag 2021

Op vrijdag 29 januari en zaterdag 30 januari organiseren we onze jaarlijkse Open Dag. Het liefst hadden wij jou natuurlijk willen ontvangen in onze mooie school, maar jammer genoeg mogen wij dit nu niet. Maar dat betekent niet dat je ons niet kan komen ontdekken! 

Uiterlijk vrijdag 29 januari lanceren wij onze ‘Open Dag’ op onze website. Via dit gedeelte op de website kun je de school komen ontdekken. Door middel van uitgebreide informatie, duidelijke illustraties en filmpjes waarin we kort en krachtig de mogelijkheden uitleggen, nemen wij je mee binnen onze school.

Op vrijdag 29 januari van 19.00-21.00 uur en zaterdag 30 januari van 10.00-13.00 uur zijn er ook live chatmogelijkheden met docenten, pedagogische begeleiders, leerlingen, medewerkers vanuit begeleiding en zorg, de ouderraad en andere personeelsleden van onze school. Op dat moment kun je bij de verschillende sectoren, vakken en overige onderdelen met al je vragen terecht.

Maar er is nog meer, je kunt thuis ook mee gaan doen met bepaalde lessen;

Workshop Sushi maken

Wil jij weten hoe je zelf sushi moet maken? Meld je dan aan voor de online-workshop, doe dit uiterlijk 24 januari. De ingrediënten voor deze workshop kun je gratis op komen halen op onze school op vrijdag 29 januari van 13.00 tot 17.30 uur.

Workshop 'bouw de brug van Leonardo Da Vinci'

Wil jij weten hoe je een brug moet bouwen? Meld je dan aan voor de online-workshop, doe dit uiterlijk 24 januari. De onderdelen voor deze workshop kun je gratis op komen halen op onze school op vrijdag 29 januari van 13.00 tot 17.30 uur.

Workshop jarige op het kinderdagverblijf

Wil jij weten hoe het is om bij een kinderdagverblijf te werken en hoe ze daar een verjaardag vieren? Meld je dan aan voor de online-workshop, doe dit uiterlijk 24 januari. De onderdelen voor deze workshop kun je gratis op komen halen op onze school. Het ophalen van deze onderdelen kan op vrijdag 29 januari van 13.00 tot 17.30 uur.

Schrijf je nu in voor één van de online workshops op de open dagen! Tot dan!

Doe-avonden - workshops

Op maandag 1 februari, dinsdag 2 februari en woensdag 3 februari 2021 organiseren we van 18.00u - 19.00u en tussen 19.30u en 20.30u onze doe-avonden. Op deze avonden kun jij als groep 8 leerling toch komen kijken en meedoen binnen onze school. Maak een keuze uit een van onze 5 workshops en schrijf je in. Uiteraard mag je ook meerdere workshops kiezen op verschillende avonden.

Deze doe-avonden zijn alleen toegankelijk voor jou, door alle COVID-maatregelen mogen je ouders jammer genoeg niet mee komen.

Horeca & Ondernemen

Hé jij daar, wil je nu eens echt weten hoe het is om te leren binnen het Vakcollege Horeca & Ondernemen? Wil je ervaren hoe het is om in de horeca, een bakkerij of in de recreatiebranche te werken? Wil je van alles weten over fotografie en vormgeving? Of wil je sportief aan de gang?

Schrijf je dan nu in voor één van de lessen van Horeca & Ondernemen op de doe-avonden (van 18.00-19.00u of 19.30-20.30u).

Techniek

Hé jij daar, wil jij ervaren hoe het is om te leren binnen het Vakcollege Techniek? Wil je weten hoe een 3d printer werkt, of zelf een T-shirt bedrukken of werken met een laserprinter? Wil je meer weten van houtbewerken, lassen of het verwisselen van een band van een auto?

Schrijf je dan nu in voor één van de lessen van Techniek op de doe-avonden (van 18.00-19.00u of 19.30-20.30u).

Zorg & Welzijn

Hé jij daar, ben jij benieuwd hoe het is om te leren binnen het Vakcollege  Zorg & Welzijn? Wil je weten wat een kinderdagverblijf inhoudt of hoe het werkt in het ziekenhuis? Wil je met uiterlijke verzorging aan de gang gaan?

Schrijf je dan nu in voor één van de lessen van Zorg & Welzijn op de doe-avonden (van 18.00-19.00u of 19.30-20.30u).

Drama les (PrO)

Hé jij daar, altijd al eens willen toneelspelen bij het vak Drama? Wil je je verkleden als klusjesman die niet handig is of als strenge juf met bril? Wil je leren hoe je met een green screen opeens op Hawaï bent of samen met je idool aan het zingen bent? Als je volgend jaar bij ons naar PrO komt, is deze les super leuk om mee te maken.

Schrijf je dan nu in voor één van de lessen van drama op de doe-avonden (van 18.00-19.00u).

Groen & Dier (PrO)

Hé jij daar, ben jij ook het liefst buiten bezig in de tuin? Heb je groene vingers? Of hou je ervan dieren te verzorgen? Vind je het niet erg om vuil te worden? Als je volgend jaar bij ons naar PrO komt, is deze les super leuk om mee te maken.

Schrijf je dan nu in voor één van de lessen van Groen & Dier op de doe-avonden (van 18.00-19.00u of 19.30-20.30u).

Klik hier om je in te schrijven voor deze workshops

Meeloopmiddag PrO 24 februari 2021

De meeloopmiddag is voor leerlingen uit groep 8 die het advies “Praktijkonderwijs” krijgen. Tijdens deze middag krijgen de leerlingen te zien hoe het gebouw er van binnen uitziet, wie de docenten zijn en wat voor lessen er gegeven worden. We gaan ook samen lopend naar onze schooltuin waar wij onze lessen Groen & Dier geven.

Na deze middag weten de leerlingen goed hoe een dag er op het praktijkonderwijs uit ziet.

Datum: woensdag 24 februari 2021 van 13:30 uur tot 16:30 uur

Ingang: Da Vinci College, Praktijkonderwijs (ingang begane grond)

Aanmelden kan tot 12 februari 2021 door een mailtje te sturen naar JAF.Hoezen@davincicollege.nl

In dit mailtje geeft u de volgende gegevens aan:

Naam leerling
Naam ouder
Adres
Postcode/Woonplaats
Emailadres ouders
Naam basisschool
 

Hopelijk mogen wij uw zoon of dochter ontvangen op woensdag 24 februari!