Corona-update 27 mei 2021

Middelbare scholen weer open voor de zomervakantie start

Inmiddels heeft u vast al gehoord dat de middelbare scholen weer volledig open gaan voor de zomervakantie. Hier zijn wij heel blij mee; dit is goed voor onze leerlingen, goed om weer alle lessen op school bij te kunnen wonen en goed om weer dagelijks echt contact te hebben met docenten en mentoren.

Op dit moment zijn we hard aan het werk met de voorbereidingen in het rooster en het onderwijsprogramma zodat we vanaf maandag 7 juni 2021 volledig open kunnen. Omdat we dit jaar laat zomervakantie hebben, betekent dat dat we maar liefst 7 weken nog onderwijs kunnen verzorgen. Samen met uw kind gaan we aan de slag zodat we na de zomer hopelijk aan een heel rustig nieuw schooljaar kunnen beginnen.  

In de loop van volgende week wordt u vanuit de eigen afdeling geïnformeerd over het nieuwe rooster, met extra uitleg waar nodig. Daarnaast informeren we u ook over de mogelijk andere of nieuwe afspraken die noodzakelijk zijn (zoals inzet van Corona-testen, hoe hanteren we 1,5 meter in de school t.o.v. de medewerkers, gebruik van mondkapje, kluisjes e.d.).

Tot 7 juni blijft dus alles nog even zoals het nu is. We kijken er naar uit om onze leerlingen vanaf 7 juni weer in ons gebouw te ontmoeten.