Doe-avond - workshops

Op woensdag 3 februari 2021 om 19.00 uur organiseren we onze grote online Doe-avond! Op deze avond kun je als leerling van groep 8 toch meedoen met activiteiten met onze docenten, maar dan vanuit huis. Als je je inschrijft voor deze avond krijg je de kans om met maar liefst 3 activiteiten mee te doen.

Wil jij je eigen energie opwekken? Bij Techniek ga je jouw eigen windmolen bouwen waar je echt energie mee kan maken!! Binnen Horeca & Ondernemen gaan we je leren hoe je een overheerlijk gevuld zwaantje moet maken met Zwitserse room, daarnaast ga je leren hoe logo’s werken en ga je een warenonderzoek uitvoeren. Bij Zorg & Welzijn ga je je bezig houden met het menselijke lichaam en krijg je een kijkje in de wereld van de verzorging.

Om thuis zo goed mogelijk aan de slag te kunnen, haal je op woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur je eigen gratis doe-pakket op, op het Da Vinci College (natuurlijk Coronaproof)! Dit pakket heb je nodig om goed met ons aan de slag te kunnen. In dit pakket kun je ook lezen wat je zelf thuis moet voorbereiden of klaar moet leggen.

Heb je zin om met ons aan de slag te gaan? Ben je nieuwsgierig hoe onze docenten lesgeven? Wil je ervaren hoe het is om in een beroepsgericht vak aan de slag te zijn? Meld je aan!! Jij bent van harte welkom!