Roosendaal On Stage

Groot Succes!

Donderdag 14 maart heeft wethouder René van Ginderen de 4e editie van Roosendaal on Stage geopend voor leerlingen van het Da Vinci College, Norbertus Gertrudis MAVO/Gertrudiscollege, het Jan Tinbergen College en Prinsentuin Oudenbosch. Bij Roosendaal on Stage maken VMBO-leerlingen en organisaties uit de regio, op een ludieke en laagdrempelige manier kennis met elkaar.

Bedrijven en leerlingen profileren zichzelf om te kijken of er matches mogelijk zijn voor een toekomstige stage of zel...fs voor een baan. De leerlingen werden door de werkgevers met luid applaus ontvangen op een rode loper. Vervolgens barstte het zgn. ‘Beroepenfeest’ los, waarbij persoonlijke ontmoetingen tussen leerlingen en vertegenwoordigers van organisaties werden gelegd.

“Dit is een prachtig Roosendaals evenement waar onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar komen. En het blijkt jaar in jaar uit dat we erin slagen om ons onderwijsaanbod up-to-date te houden en af te stemmen op de wensen die er zijn vanuit de diverse werkgevers in de regio,” aldus onderwijswethouder René van Ginderen, die tevens ambassadeur is van Roosendaal on Stage.