Scholenmarkt en open dag

Vanwege de Coronacrisis kan de scholenmarkt en ook de open dag niet plaatvinden zoals we dat gewend zijn. Lees hier meer over hoe dit nu vorm gaat krijgen

De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is geen geringe. Spannend voor zowel ouder als leerling. Daarom nemen de scholenmarkt en de open dagen van het voortgezet onderwijs een belangrijke plaats in op de agenda van leerlingen van groep 8.

Vanwege de coronacrisis is er dit schooljaar geen scholenmarkt. De werkgroep Basis Onderwijs Voortgezet Onderwijs (BOVO) heeft alternatieven bedacht voor de gemeenten Roosendaal, Halderberge en Moerdijk. Dit houdt voor het Da Vinci College het volgende in;

Scholenmarkt

Op 17 november 2020 vindt er een digitale versie van de scholenmarkt plaats. Hierbij is het de bedoeling dat u zich door middel van inschrijving kunt gaan opgeven voor een tijdblok voor een bepaalde school. Het inschrijven verloopt via een algemene website die opgezet is door alle VO scholen binnen de gemeente Roosendaal en de directe omgeving hiervan. Via www.eennieuwe.school.nl kunt u zich vanaf nu inschrijven voor de presentatie. 

U kunt vervolgens vanuit huis op dat moment inloggen en de presentatie online live volgen. Tevens is er de mogelijkheid om online vragen te stellen.

Open dagen

Vrijdag 29 januari (van 18.00 uur tot 21.00 uur) en zaterdag 30 januari (van 10.00 uur tot 15.00 uur) organiseren we onze open dagen. Binnen deze open dagen werken we in tijdslots. Inschrijven kan binnenkort via deze website.

Meeloopavonden

Maandag 1 februari, dinsdag 2 februari en woensdag 3 februari 2021 organiseren we Kind & Ouder meeloopavonden. Hierbij is het de bedoeling dat een kind zich met één ouder opgeeft voor een workshop die een uur duurt. Elke avond zijn er 2 rondes. Inschrijven kan binnenkort via deze website.

Inschrijven

Het daadwerkelijk inschrijven op onze school zal naar verwachting op 2 en 3 maart kunnen plaatsvinden.

 

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.