Vakcollege Horeca en Ondernemen

Kiezen voor het Da Vinci College is kiezen voor een beroepsopleiding. Het Da Vinci College is de enige vmbo-school in de regio waar dat al kan vanaf leerjaar 1. Want wij werken in vakcolleges. Het vakcollege is de oplossing als een leerling geen zin heeft om de hele dag met enkel boeken voor zich in de schoolbanken te zitten. Veel praktijkopdrachten maken het lesprogramma uitdagend en afwisselend. En de leerling leert er zeker zoveel van.

Het Vakcollege Horeca en Ondernemen biedt de leeromgeving voor leerlingen die ‘iets’ willen gaan doen voor mensen. Niet in verzorgende zin, maar in dienstverlenende zin. Ze willen bijvoorbeeld later gaan werken op kantoor, in de horeca of in een winkel of als receptioniste, politieagent of sportinstructeur of vinden de wereld van de vrijetijdsbesteding en recreatie het einde.

In de opleiding van het vakcollege Horeca en Ondernemen werken het vmbo, mbo en bedrijven samen.

Lunch in restaurant Da Vinci College

U bent van harte uitgenodigd eens deel te nemen aan onze 3-gangen lunch. Voor maar € 11,50 krijgt u een heerlijke 3-gangen lunch verzorgd door onze leerlingen van PrO en vmbo.

Op de volgende data kunt u gebruik maken van een lunch:
 - vrijdag 17 januari
 - vrijdag 24 januari
 - vrijdag 14 februari
 - vrijdag 6 maart
 - vrijdag 20 maart
 - vrijdag 8 mei
 - vrijdag 15 mei
 - vrijdag 12 juni
 - vrijdag 26 juni

Aanvang 12:30 uur, afsluiting 15:00 uur. Kosten € 11,50, bier € 1,50, wijn € 2,- en fris € 1,-.

Mogen wij u op één van deze data verwelkomen? Reserveer dan een plaatsje door te bellen met onze receptie op 0165-792100 of te mailen naar receptie@davincicollege.nl

Wilt u s.v.p. eventuele allergieën vermelden zodat wij daar rekening mee kunnen houden.