Ouderraad

Wij willen ons langs deze weg voorstellen als de ouderraad van het Da Vinci College.

De ouderraad is bereikbaar via het e-mailadres ouderraad@davincicollege.nl en de postbus van de school. Wenst u telefonisch contact, dan belt u de receptie van het Da Vinci College. Deze maakt dan een belnotitie en speelt deze door naar de ouderraad, die vervolgens contact met u op zullen nemen.

De ouderraad vergadert 4x per jaar op een woensdag van 19.00 tot maximaal 21.00 uur, op de locatie Bovendonk 1 of via MS Teams. de directeur van het Da Vinci College is bij iedere vergadering aanwezig, samen met een domeinleider.

In principe worden alle schoolse activiteiten en ontwikkelingen besproken op een vergadering, en wel collegebreed. Individuele gesprekken m.b.t. eigen zoon/dochter worden er op deze avonden niet besproken.

De ouderraad is met name voor ouders/verzorgers die graag actief mee willen doen en denken met het Da Vinci College.

Wij hebben als leden ook absoluut de indruk dat we er echt toe doen en een aanvulling zijn voor het college. Dit wordt uiteraard mede gevoed door de zeer open en vertrouwelijke band die er is met de directie van het college.

Onze vergaderingen zijn openbaar, dus als iemand zich geroepen voelt om ook net dat beetje extra te doen voor zijn/haar zoon/dochter en positief betrokken wil worden bij de verdere ontwikkeling van het college, zou ik zeggen, meld je aan voor een uiteraard vrijblijvende vergadering.

Dit kan via bovenvermeld e-mailadres. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar:
Ouderraad DVC
Postbus 1182
4700 BD Roosendaal