Aanmelddagen 2 en 3 maart 2021

De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is groot. Kinderen beginnen aan een nieuwe fase in hun leven. Ze stappen een nieuwe wereld in. De nieuwe school ligt verder van huis dan de basisschool, soms zelf in een andere plaats. De ene meester of juf maakt plaats voor meerdere leraren. De klasgenootjes uit de buurt worden klasgenootjes uit de hele stad of zelfs de regio.

Het bijzondere aan het Da Vinci College is dat deze school ook de deuren opent naar de beroepsomgeving. In de vakcolleges van het vmbo en het praktijkonderwijs dompelen leerlingen zich direct onder in de wereld van de techniek, zorg en dienstverlening. Leerlingen hebben veel praktijkuren op school. Maar ze gaan ook regelmatig op bezoek bij bedrijven of instellingen.

Overstappen van groep 8 naar het Da Vinci College betekent binnenstappen in twee nieuwe werelden: die van het voortgezet onderwijs en die van het beroep.

Op dinsdag 2 maart en woensdag 3 maart van 16.00 uur tot 19.30 uur heeft u de gelegenheid om uw zoon/dochter aan te melden voor de brugklas.

Vergeet hierbij niet om mee te nemen:

- Een ingevuld aanmeldingsformulier wat ondertekend is door alle, met het ouderlijk gezag belast zijnde, ouders

- Het leerlingprofiel dat u van de basisschool ontvangt

- Een paspoort of identiteitsbewijs

- indien van toepassing: andere voor het onderwijs relevante informatie

 

Graag tot ziens op 2 of 3 maart.