Welkom bij ons restaurant Proeflokaal Da-Vinco. Wij ontvangen u graag voor een heerlijke lunch, een koffieuurtje of een uitgebreid diner.

Het restaurant is een onderdeel binnen ons profiel Horeca, Bakkerij & Recreatie en tevens onderdeel van de praktijkafdeling van het Da Vinci College. Het bijzondere aan dit geheel is dat de verschillende niveaus die binnen onze school aanwezig zijn samenwerken om het restaurant draaiende te houden.

De leerlingen vervullen alle rollen binnen het restaurant die nodig zijn, van gastvrouw/heer tot chef-kok, van afwasser tot de persoon die de inkoop verzorgt (inkoper).

Onder leiding van onze consumptieve docenten, willen wij jullie een mooie en fijne tijd bieden waarbij jullie kunnen genieten van al het lekkers wat wij kunnen aanbieden.

De gerechten worden op een eerlijke manier gemaakt, door onder andere gebruik te maken van groenten en andere ingrediënten uit onze eigen praktijktuin. Deze groenten worden gekweekt door de leerlingen van de afdeling Groen & Dier van onze school.

Alle producten die in onze bakkerij gebakken worden, worden eveneens gebruikt in ons proeflokaal Da-Vinco.

Houd de website in de gaten voor nieuwe informatie omtrent onze diners, lunches en andere activiteiten die we organiseren.